Hayes-Davis: “Burası evim, Final-Four ve lig şampiyonluğu hedefim”

Spor 12.05.2025 - 19:09, Güncelleme: 12.05.2025 - 19:09 154 kez okundu.
 

Hayes-Davis: “Burası evim, Final-Four ve lig şampiyonluğu hedefim”

Fenerbahçe Beko’nun tecrübeli forveti Nigel Hayes-Davis, “Türkiye Ligi ve Abu Dabi’deki Final-Four maçlarına odaklandım. Burası evim, ben evimdeyim” dedi.
Fenerbahçe Beko, 2025 takvim yılının ilk önemli dönemeçlerinden biri olan FIBA Intercontinental Cup Final-Four organizasyonu öncesi medya gününü renkli görüntülere sahne oldu. Sarı-lacivertli takımın geçtiğimiz sezonun ara transferinde kadroya kattığı 28 yaşındaki Amerikalı forvet Nigel Hayes-Davis, kendine özgü samimiyetiyle dikkat çekti. “Burası evim ve ben evimdeyim. Türkiye Ligi maçlarına ve Abu Dabi’de oynayacağımız Final-Four karşılaşmalarına odaklandım. Başka hiçbir şey düşünmüyorum” diyen Hayes-Davis, hem Türkiye Süper Ligi’ndeki şampiyonluk yolundaki hem de Abu Dabi’deki kupayı kaldırma hedefindeki motivasyonunu dile getirdi. Medya gününde söz alan oyuncu, “Fenerbahçe formasıyla EuroLeague’deki Panathinaikos maçı başta olmak üzere her mücadele büyük önem taşıyor. Ancak önümüzdeki günlerde önceliğimiz hem ligdeki son haftayı en iyi şekilde bitirmek hem de Intercontinental Cup’ta tarihe geçecek bir performans ortaya koymak” açıklamasını yaptı. Hücumda takım oyununa verdiği önemi vurgulayan 1.96 boyundaki kariyer adamı, “Sahada ‘kahraman’ diye anılmak yerine, takım arkadaşlarımın yanımda olması yeterli. Kolektif başarı benim önceliğim” dedi. Geçtiğimiz sezon Türkiye Ligi’nde 30 maçta ortalama 11,2 sayı, 6,4 ribaunt ve 2,1 asist ortalaması yakalayan Hayes-Davis, bu sezon da benzer rakamları hedefliyor. “Ribaundlar ve top kazanımı galibiyet için kritik” diyen deneyimli forvet, saha içindeki agresifliğini “Her topu değerli görüyorum ve mücadelem bundan dolayı tavizsiz” sözleriyle özetledi. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Đorđević de medya gününde Nigel için “Saha içindeki liderliği ve iş ahlakıyla takımın omurgasını güçlendiriyor” değerlendirmesini yaptı. Ayrıca Đorđević, “Takım başıma geçtikten sonra Nigel’in profesyonelliği, genç oyuncularımıza da örnek oluyor. Bu yıl Abu Dabi’de Kupa’yı müzeye götürmek istiyoruz” yorumunu ekledi. Sarı-lacivertliler, 14 Mayıs Çarşamba günü ligde Darüşşafaka karşısında sezonun son haftasını tamamlayacak, ardından 20 Mayıs’ta final-four ilk maçında Pan American Bank Arena’da Arjantin şampiyonu San Lorenzo ile karşılaşacak. Final dört takımlı turnuva, 21 ve 22 Mayıs tarihlerinde Abu Dabi’de oynanacak. Nigel Hayes-Davis, Türkiye macerasını “NBA hayallerimden çok Fenerbahçe’deki mutluluğum ve başarı arzusu ön planda” diyerek özetlerken, sosyal medya hesabından “evimdeyim” yazılı bir fotoğraf paylaşmıştı. Taraftarlar da “Welcome home, Hayes” etiketiyle yıldız oyuncuyu karşıladı.
Fenerbahçe Beko’nun tecrübeli forveti Nigel Hayes-Davis, “Türkiye Ligi ve Abu Dabi’deki Final-Four maçlarına odaklandım. Burası evim, ben evimdeyim” dedi.

Fenerbahçe Beko, 2025 takvim yılının ilk önemli dönemeçlerinden biri olan FIBA Intercontinental Cup Final-Four organizasyonu öncesi medya gününü renkli görüntülere sahne oldu. Sarı-lacivertli takımın geçtiğimiz sezonun ara transferinde kadroya kattığı 28 yaşındaki Amerikalı forvet Nigel Hayes-Davis, kendine özgü samimiyetiyle dikkat çekti. “Burası evim ve ben evimdeyim. Türkiye Ligi maçlarına ve Abu Dabi’de oynayacağımız Final-Four karşılaşmalarına odaklandım. Başka hiçbir şey düşünmüyorum” diyen Hayes-Davis, hem Türkiye Süper Ligi’ndeki şampiyonluk yolundaki hem de Abu Dabi’deki kupayı kaldırma hedefindeki motivasyonunu dile getirdi.

Medya gününde söz alan oyuncu, “Fenerbahçe formasıyla EuroLeague’deki Panathinaikos maçı başta olmak üzere her mücadele büyük önem taşıyor. Ancak önümüzdeki günlerde önceliğimiz hem ligdeki son haftayı en iyi şekilde bitirmek hem de Intercontinental Cup’ta tarihe geçecek bir performans ortaya koymak” açıklamasını yaptı. Hücumda takım oyununa verdiği önemi vurgulayan 1.96 boyundaki kariyer adamı, “Sahada ‘kahraman’ diye anılmak yerine, takım arkadaşlarımın yanımda olması yeterli. Kolektif başarı benim önceliğim” dedi.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Ligi’nde 30 maçta ortalama 11,2 sayı, 6,4 ribaunt ve 2,1 asist ortalaması yakalayan Hayes-Davis, bu sezon da benzer rakamları hedefliyor. “Ribaundlar ve top kazanımı galibiyet için kritik” diyen deneyimli forvet, saha içindeki agresifliğini “Her topu değerli görüyorum ve mücadelem bundan dolayı tavizsiz” sözleriyle özetledi.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Đorđević de medya gününde Nigel için “Saha içindeki liderliği ve iş ahlakıyla takımın omurgasını güçlendiriyor” değerlendirmesini yaptı. Ayrıca Đorđević, “Takım başıma geçtikten sonra Nigel’in profesyonelliği, genç oyuncularımıza da örnek oluyor. Bu yıl Abu Dabi’de Kupa’yı müzeye götürmek istiyoruz” yorumunu ekledi.

Sarı-lacivertliler, 14 Mayıs Çarşamba günü ligde Darüşşafaka karşısında sezonun son haftasını tamamlayacak, ardından 20 Mayıs’ta final-four ilk maçında Pan American Bank Arena’da Arjantin şampiyonu San Lorenzo ile karşılaşacak. Final dört takımlı turnuva, 21 ve 22 Mayıs tarihlerinde Abu Dabi’de oynanacak.

Nigel Hayes-Davis, Türkiye macerasını “NBA hayallerimden çok Fenerbahçe’deki mutluluğum ve başarı arzusu ön planda” diyerek özetlerken, sosyal medya hesabından “evimdeyim” yazılı bir fotoğraf paylaşmıştı. Taraftarlar da “Welcome home, Hayes” etiketiyle yıldız oyuncuyu karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve meydantv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.