İstanbul Valiliği'nden Fırtına Uyarısı: Başlangıç Saati Verildi

Gündem 27.04.2025 - 21:43, Güncelleme: 27.04.2025 - 21:43 651 kez okundu.
 

İstanbul Valiliği'nden Fırtına Uyarısı: Başlangıç Saati Verildi

İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazartesi öğle saatlerinden itibaren başlayacak ve 29 Nisan Salı gecesine kadar sürecek kuvvetli fırtına için vatandaşları uyardı.
İstanbul Valiliği'nden Fırtına Uyarısı: Başlangıç Saati Verildi İstanbul Valiliği, Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen kuvvetli fırtına için vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamaya göre, fırtına 28 Nisan Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren başlayacak ve 29 Nisan Salı gecesine kadar sürecek. Valilik, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine dikkat çekerek, rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde eseceğini bildirdi. Açıklamada, fırtınanın özellikle deniz ulaşımı ve günlük yaşamı olumsuz etkileyebileceği belirtilirken, vatandaşlardan dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları istendi. Ayrıca fırtınanın Salı gecesi itibarıyla etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedildi. Yetkililer, olası ağaç devrilmeleri, çatı uçmaları ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı da uyarılarda bulundu.
İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazartesi öğle saatlerinden itibaren başlayacak ve 29 Nisan Salı gecesine kadar sürecek kuvvetli fırtına için vatandaşları uyardı.

İstanbul Valiliği'nden Fırtına Uyarısı: Başlangıç Saati Verildi

İstanbul Valiliği, Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen kuvvetli fırtına için vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamaya göre, fırtına 28 Nisan Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren başlayacak ve 29 Nisan Salı gecesine kadar sürecek.

Valilik, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine dikkat çekerek, rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde eseceğini bildirdi.

Açıklamada, fırtınanın özellikle deniz ulaşımı ve günlük yaşamı olumsuz etkileyebileceği belirtilirken, vatandaşlardan dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları istendi. Ayrıca fırtınanın Salı gecesi itibarıyla etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedildi.

Yetkililer, olası ağaç devrilmeleri, çatı uçmaları ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı da uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve meydantv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.