Bursa’da ‘Sinyal Vermedi’ Diye Kadın Sürücüyü Yolda Tehdit Etti

Asayiş 05.06.2025 - 13:47, Güncelleme: 05.06.2025 - 13:47 779 kez okundu.
 

Bursa’da ‘Sinyal Vermedi’ Diye Kadın Sürücüyü Yolda Tehdit Etti

Bursa’da bir sürücü, sinyal vermediği gerekçesiyle kadın sürücünün önünü kesip aracının camına vurdu. Korku dolu anlar kameraya yansıdı, olay sosyal medyada tepki çekti.
Bursa’da yaşanan trafik magandalığı bir kez daha şehir gündemine oturdu. Olay, Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi İzmir Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde seyir halinde olan bir kadın sürücü, şerit değiştirmek istediği sırada sinyal vermedi. Bu duruma sinirlenen başka bir otomobil sürücüsü, kadın sürücünün aracının önünü keserek trafiği tehlikeye attı. Trafik ışıklarında duran kadın sürücü ve yanındaki arkadaşı, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayda almaya başladı. Araçtan inen öfkeli adam, hızla kadın sürücünün aracına yönelip, camına yumruk atmaya başladı. O anlarda saldırgan “Sinyal ver, sinyal!” diyerek yüksek sesle bağırırken, kadın sürücü ve arkadaşı büyük bir panik yaşadı. Görüntülerde, camın yumruklanması sırasında sürücünün korkulu gözlerle olayı kayda aldığı ve araç içinde gerilimin tırmandığı anlar net bir şekilde görüldü. Olay sonrası saldırgan sürücü bir süre daha aracın camına vurduktan sonra tekrar kendi otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı. Korku dolu anlar yaşayan kadın sürücü ve arkadaşı ise yaşadıkları şoku uzun süre üzerlerinden atamadı. Olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve çok sayıda vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı. Yaşanan bu trafik magandalığı, sürücüler arasında empati ve hoşgörü eksikliğine dikkat çekti. Uzmanlar, trafikte bu tür agresif davranışların kazalara davetiye çıkardığını ve özellikle kadın sürücülerin bu tarz olaylarda daha fazla psikolojik baskı altında kaldığını vurguluyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü ise olayla ilgili inceleme başlattı. Görüntülerden tespit edilen saldırgan sürücünün kimliği ve olayın detaylarıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Son dönemde trafikte yaşanan öfke patlamalarının ve yol verme tartışmalarının arttığına dikkat çeken yetkililer, vatandaşlara sakin ve kontrollü olmaları yönünde çağrıda bulundu. Sürücüler, trafikte karşılaştıkları olumsuzluklar karşısında şiddete başvurmadan, güvenli sürüş kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Sosyal medya kullanıcıları ise yaşananları “Bursa’da yol magandalığı”, “Trafikte kadın sürücülere şiddet” ve “Empati eksikliği toplumu geriyor” şeklinde yorumladı. Olayın ardından kadın sürücünün ve arkadaşının herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığı öğrenildi.
Bursa’da bir sürücü, sinyal vermediği gerekçesiyle kadın sürücünün önünü kesip aracının camına vurdu. Korku dolu anlar kameraya yansıdı, olay sosyal medyada tepki çekti.

Bursa’da yaşanan trafik magandalığı bir kez daha şehir gündemine oturdu. Olay, Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi İzmir Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde seyir halinde olan bir kadın sürücü, şerit değiştirmek istediği sırada sinyal vermedi. Bu duruma sinirlenen başka bir otomobil sürücüsü, kadın sürücünün aracının önünü keserek trafiği tehlikeye attı.

Trafik ışıklarında duran kadın sürücü ve yanındaki arkadaşı, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayda almaya başladı. Araçtan inen öfkeli adam, hızla kadın sürücünün aracına yönelip, camına yumruk atmaya başladı. O anlarda saldırgan “ Sinyal ver, sinyal!” diyerek yüksek sesle bağırırken, kadın sürücü ve arkadaşı büyük bir panik yaşadı. Görüntülerde, camın yumruklanması sırasında sürücünün korkulu gözlerle olayı kayda aldığı ve araç içinde gerilimin tırmandığı anlar net bir şekilde görüldü.

Olay sonrası saldırgan sürücü bir süre daha aracın camına vurduktan sonra tekrar kendi otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı. Korku dolu anlar yaşayan kadın sürücü ve arkadaşı ise yaşadıkları şoku uzun süre üzerlerinden atamadı. Olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve çok sayıda vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı.

Yaşanan bu trafik magandalığı, sürücüler arasında empati ve hoşgörü eksikliğine dikkat çekti. Uzmanlar, trafikte bu tür agresif davranışların kazalara davetiye çıkardığını ve özellikle kadın sürücülerin bu tarz olaylarda daha fazla psikolojik baskı altında kaldığını vurguluyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü ise olayla ilgili inceleme başlattı. Görüntülerden tespit edilen saldırgan sürücünün kimliği ve olayın detaylarıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son dönemde trafikte yaşanan öfke patlamalarının ve yol verme tartışmalarının arttığına dikkat çeken yetkililer, vatandaşlara sakin ve kontrollü olmaları yönünde çağrıda bulundu. Sürücüler, trafikte karşılaştıkları olumsuzluklar karşısında şiddete başvurmadan, güvenli sürüş kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

Sosyal medya kullanıcıları ise yaşananları “Bursa’da yol magandalığı”, “Trafikte kadın sürücülere şiddet” ve “Empati eksikliği toplumu geriyor” şeklinde yorumladı. Olayın ardından kadın sürücünün ve arkadaşının herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve meydantv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.